5 TOP NAJPRODAVANIJIH PROIZVODA

Na kraju godine nekako se uvijek preispitujemo i razmišljamo o uspješnosti godine koje izmiče…. Da li smo postigli sve što smo željeli, što još želimo ostvariti, koji su nam novi planovi…

U Kamin Studiu također puno razmišljamo i planiramo, a ovu godinu smo htjeli privesti kraju s jednom rekapitulacijom najprodavanijih proizvoda u 2018. godini. Ovim putem se zahvaljujemo svim našim kupcima na povjerenju i možemo reći kako je ovo bila stvarno divna i ugodna godina zahvaljujući vama!

Veselimo se novim izazovima i suradnji, a sada krenimo s predstavljanjem TOP 5 najprodavanijih ljepotica i ljepotana iz našeg asortimana!

Jotul F 602 N 

Jotul F 602 N peć na drva 1

 

Jotul F 602 jedan je od Jøtulovih bezvremenskih klasika i već godinama najprodavanija peć na svijetu a i u Kamin Studiu. Ova klasična peć praktična je i s velikom lakoćom se uklapa u svaki dom. Jednostavna je za instalaciju, vrlo učinkovita u grijanju i dolazi s pločom za kuhanje što će sigurno oduševiti gurmane. J Jøtul F 602 već godinama grije brojne domove i zahvaljujući svojoj osobnosti i karakteru, usrećit će još brojne obitelji u budućnosti.

Saznajte više:  www.kaminstudio.ba/katalog/peci-na-drva/jotul-peci-na-drva/jotul-f-602-n-bp-pec-na-drva

 

Jotul F 3 TD 

 

Zahvaljujući svojem dizajnu, vrlo jednostavno se uklapa u različite interijere. Horizontalni oblik i male dimenzije čine ju jednostavnom za instalaciju i u malim prostorima. Njena komora za sagorijevanje velika je i može zaprimiti i velike cjepanice.

Toplinski kapacitet ove kompaktne peći može zadovoljiti sve ukuse – pogodna je za grijanje malih prostora, ali je dovoljno jaka da zagrije i velike prostore. Jotul F 3 peć dostupna je i s emajliranom površinom, dugovječnom i lakom za održavanje.

Saznajte više: www.kaminstudio.ba/katalog/peci-na-drva/jotul-peci-na-drva/jotul-f-3-td-bp-pec-na-drva

 

Jotul I 620 FL

Jotul-I-620-FL-kamini-na-drva

 

Ljepotan među ljepotanima, unatoč svojoj veličini, dizajniran je za optimalno sagorijevanje čak i pri niskim postavkama. Komora za gorenje obložena je pločama od bijelog vermikulita i izdržljivim emajliranim lijevanim željezom. Simboli na ručkama za kontrolu zraka čine ispravnu uporabu kamina vrlo jednostavnom. Jøtul I 620 je jednostavan za instalaciju i dobro se uklapa i u otvorene kamine, kao i u nova dizajnirana okruženja. Možete birati varijantu sa staklom na jednoj, dvije ili tri strane. U standardnoj se opremi nalazi tanak, odstranjiv dekorativni okvir koji daje glatku tranziciju prema zidarstvu.

Jøtul I 620 FL ima staklo sprijeda i lijevo.

Saznajte više: www.kaminstudio.ba/katalog/kamini-na-drva/jotul-i-620-fl

 

Noirot E II Plus digital 2000 i 2500w

Noirot Spot E II Plus Digital Električni konvektor 3

 

Noirot konvektori spadaju pod najprodavanije električne konvektore na svijetu! Pitate se zbog čega?

Noirot je spoj europske elegancije i francuske sofisticiranosti koja dolazi s jamstvom od 10 godina.
Osnovan u Laonu u Francuskoj i već 75 godina grije srca i domove tisućama ljudi.

Kvalitetni električni konvektori omogućuju uštedu energije i pružaju nevjerojatno ugodnu toplinu. Grijači elementi, koje se ne vidi izvana, važni su za stvaranje ugodne topline. Električni konvektori koje možete pronaći u našoj ponudi su izuzetno kvalitetni i koriste posebne mješavine ljevanog željeza za grijače elemente.

Vrhunski dizajn omogućit će i bolju funkcionalnost konvektora, a izgled omogućava da se izvrsno uklapa u gotovo svaki ambijent, podižući pritom ljepotu vašeg doma.

Saznajte više: www.kaminstudio.ba/katalog/noirot/noirot-spot-e-ii-plus-digital-2500w-konvektor/

 

Ruby Fires Goya biokamin

Ruby Fires Goya keramički gorionik

Ruby Fires su 1994. godine počeli proizvoditi gorionike (ukrasni kamini) za koje nisu potrebni dimnjaci. To je dovelo do razvoja jednog od najsigurnijih bio etanolskih gorionika pa su njihovi električni kamini najrealističniji na tržištu.

Njihovi gorionici s keramičkim uloškom za grijanje odobreni su od strane TUV-a, a sadrže kamen unutar gorionika koji apsorbira bio etanol i čini grijanje sigurnijim, stvarajući ljepši plamen.

Jesmo li vas zaintrigirali? 😉

Ruby Fires kamini ostavit će vas bez daha zahvaljujući svom jedinstvenom i atraktivnom dizajnu, inovativnoj tehnologiji, sigurnosti te jednostavnosti instalacije. Ruby Fires ukrasni kamini oduševljavaju brojne zadovoljne kupce diljem svijeta, a vjerujmo kako će i vas! Također jedna od velikih prednosti je što Za njih možete nabaviti niz posebnih dodataka: ukrase za keramičke gorionike, zvučnik za efekt pucketanja vatrice, bioetanol i slično, koji će vam omogućiti ljepše i ugodnije uživanje u plamenu. Uz Ruby Fires možete uživati 365 dana u godini u divnom plamenu! 😉

Saznajte više: www.kaminstudio.ba/katalog/ruby-fires/ruby-fires-goya-zidni-model-biokamini

 

Ukoliko ste i vi poželjeli jedan od ovih divnih modela imati u svojem domu, svakako nam se javite, jer zajedničkim snagama pronaći ćemo najbolje rješenje za vas i vaše najmilije! 🙂