Strastveni ste prema uređenju vašeg doma, trudite se uljepšati ga i malim detaljima postići da izgleda zaista ugodno i toplo?  Potpuno vas razumijemo i shvaćamo kako detalji zaista mogu učiniti vaš dom atraktivnim i posebnim.

A sada ćemo vam predstaviti  jedan poseban “detalj” koji bi itekako podignuo uređenje doma na višu razinu.  Riječ je o vrhunskom i svjetski poznatom nizozemskom brendu električnih kamina – Ruby Fires.

Ruby Fires električni kamini sadrže najrealističniju vatru, koja će u vašem domu stvoriti poseban ugođaj kojemu će se diviti vaši ukućani, ali i gosti. 😉

Unatoč tome što električni kamini možda nemaju onaj isti šarm tradicionalnog kamina, mnogo su zahvalniji za održavanje i praktičniji za upotrebu.

Prednosti električnog nad klasičnim kaminom na drva:

  • Nema potrebe za dimnjakom, čišćenjem i održavanjem ložišta
  • Jednostavno se premještaju
  • Služe se električnom energijom koja može i ne mora zračiti toplinu
  • Sadrže mogućnost efekta plamena u različitim bojama
  • Mogućnost rukovanja na daljinu
  • Možete ga postaviti na zid poput slike ili kao samostojeći atraktivan element u prostoru

Električni kamini savršen su izvor grijanja modernih domova, te uz pomoću termostata možete namjestiti idealnu temperaturu koja će vaš dom održavati ugodno toplim i energetski učinkovitim.

Primjerice Top Flame Melini električni je insert s ugrađenim termometrom i mogućnosti regulacije, može raditi na 0.9 ili 1,8 kW ili bez funkcije grijanja plamena.

Top Flame Elski pogodan je za zatvaranje postojećih otvorenih kamina u novim projektima ili uz Ruby Fires obloge. Dolazi s ugrađenim LED žaruljama i opcijom regulacije plamena.

Top Flame Elski TF 1560G  i Top Flame Melini 1570G inserti su za Ruby Fires kamine, vrlo jednostavni za korištenje i pružaju realističnu vatru. Mogu se koristiti za dodatno grijanje ili kao dekoracija.

Za koji god se odlučite, jedno je sigurno – Uz Ruby Fires svaki dom postaje luksuzna oaza puna uživanja. 😉

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas, tu smo za Vas! 🙂