ELEKTRIČNI KAMINI

 

Električni kamini – moderna varijanta tradicionalnog grijanja

Električni kamini su izvrstan izvor primarnog grijanja modernih domova. Može smanjiti pritisak početkom sezone grijanja, kada još nije toliko hladno i uz pomoć termostata održavat će vaš dom ugodno toplim i energetski učinkovitim, sukladno klimatskim potrebama.

Električni kamini možda nemaju šarm tradicionalnih kamina, ali su puno zahvalniji za održavanje i jednostavniji za upotrebu. Služe se električnom energijom te mogu i ne moraju zračiti toplinu. Također, sastavni dio kamina može biti električno ložište. Ovi kamini imaju i izuzetnu estetsku vrijednost jer se mogu postaviti na zid poput slike ili biti samostojeći element u prostoru. U usporedbi s tradicionalnim kaminima na drva, karakteriziraju ih mnogobrojne prednosti: nestaje potreba za dimnjakom, čišćenjem i održavanjem ložišta, lagano se premještaju, sadrže mogućnost efekta plamena u različitim bojama, kao i mogućnost rukovanja na daljinu.
Istražite Dimplex i Xaralyn električne kamine i oduševite se!..

Dimplex električni kamini

Istraži Dimplex kamine

Xaralyn električni kamini

Istraži Xaralyn kamine

SAVJETI, NOVOSTI, POSEBNE PONUDE DIREKTNO U VAŠ INBOXDa, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o aktualnim ponudama, novostima i događanjima. Odjava je moguća u bilo kojem trenutku.

Click edit button to change this text.