Noirot konvektor je moćno čudo za grijanje prostora vašeg doma koje su prepoznali i naši dragi kupci diljem BiH.

Noirot električni konvektori
Noirot je spoj europske elegancije i francuske sofisticiranosti. Osnovan u Laonu u Francuskoj i već 75 godina grije srca i domove tisućama ljudi.

Noirot električni konvektori su najprodavaniji radijatori na svijetu koje odlikuje vrlo elegantan i profinjen dizajn te izvrsna energetska učinkovitost. U usporedbi s drugim konvektorima, Noirot konvektori, troše do 65% manje električne energije. Ne možemo ga dovoljno nahvaliti jer su mu prednosti zaista neosporne i ima toliko kvaliteta zahvaljujući tehnologiji i ulaganju u ovaj proizvod, zbog kojeg su kupci diljem svijeta i više nego zadovoljni.

Drago nam je da su pogodnosti Noirot konvektora prepoznate i u BiH, a za sve vas koji prvi puta čujete za ovaj brend, pročitajte koje su sve njegove primamljive prednosti.

Noirot konvektori su idealan izbor zbog:

•    elegentnog i profinjenog dizajna
•    izvrsne energetske učinkovitosti
•    pogodani su za obitelji s djecom
•    imaju sustav roditeljske zaštite, zaštite od strujnog udara i zapaljenja
•    temperatura grijaćeg tijela od 60°C jamči potpunu sigurnost
•    niska potrošnja
•    nečujan rad
•    odlično riješenje za grijanje ukoliko nemate dimnjak

Noirot električni konvektori
Primjerice Noirot konvektor od 1000 W postiže temperaturu grijača od 350°C što znači da nema isušivanja zraka, izgaranja čestica prašine i prljanja radijatora ili zida.

Noirot konvektori koje možete pronaći u našoj ponudi su električni konvektori od  500, 1000, 1500, 2000 i 2500 W. (klik na brojke ;)), ali ni to nije sve jer cjelokupnu ponudu Noirot konvektora možete pronaći ovdje (klik) , a modele drugih proizvođača (Mill) možete pogledati na sljedećem linku.

Noirot je vrlo jednostavan za instalaciju i na ovu patetniranu tehnologiju dobit ćete 10-godišnje jamstvo!

Više od 75 godina Noirot grije mnoge obitelji i domove, a vrijeme je da ga i vi isprobate i uvjerite se u njegovu kvalitetu. 🙂

Za sva pitanja naš stručan i simpatičan tim vam stoji na raspolaganju!
Kontaktirajte nas!