Grijanje na konvektore…ukoliko ste već razmišljali o tome ili ste čuli da se vaš susjed tako grije, došli ste na pravo mjesto. 🙂

U ovom blogu saznat ćete više detalja o grijanju na konvektore te o modelima konvektora koje imamo u ponudi.

Električni konvektori vrlo su praktični jer uz pomoću termostata možete održavati savršenu temperaturu u vašem domu, te su energetski učinkoviti.

Ukoliko vam je pored funkcionalnosti važan i dizajn, ne trebate brinuti, u ponudi imamo brendove električnih konvektora koji veliku pažnju poklanjaju i vizualnoj prezentaciji, tako da osim što će vaš dom biti topao i ugodan, imat ćete se čemu diviti iz kutka vašeg dnevnog boravka. 🙂

U ponudi imamo vrhunske proizvođače konvektora Mill i Noirot.

elektricni konvektori Mill

 

Mill konvektori ističu se svojim prekrasnim prednjim staklenim stranama koji su najprodavaniji stakleni uređaji za grijanje u Norveškoj, te svojom pojavom razbijaju predrasude o dizajnu konvektora. Naša ponuda sastoji se od više Mill modela, čiji grijač dolazi s prekrasnim zaobljenim rubovima i blago zakrivljenom prednjom stranom od čelika, te možete birati između 3 različite boje.

 

Noirot električni konvektor

U ponudi također imamo električne konvektore Noirot, koji imaju savršenu kombinaciju europske elegancije i francuske sofisticiranosti. Oni su jedni od najprodavanijih radijatora na svijetu, te pored njihovog elegantnog i profinjenog dizajna, njihova energetska izvedba je zaista na nivou.

Ono što ih čini posebnima su sljedeće karakteristike:

– Specijalno dizajnirana rebrasta rešetka za veću iskoristivost i ravnomjerno raspoređivanje topline.
– Pocinčani čelik i obloga od poliestera sa sigurno zaobljenim rubovima.
– Patentirani grijač od punog aluminija pruža uštedu energije zahvaljujući četiri puta bržem prijenosu topline, potpuno tiho radi, te je pouzdan i dugotrajan.

Grijanje na konvektore prava je stvar za vas ukoliko vam je važna energetska učinkovitost, jednostavnost i moderan izgled u vašem domu.

Ukoliko budete imali dodatna pitanja, svakako vas kontaktirajte jer mi smo tu da zajednički pronađemo savršeno rješenje za grijanje za vas i vaše najmilije! 🙂

Pogledajte sve naše konvektore na jednom mjestu! (kliknite)