Grijanje sa stilom

Grijanje, ugođaj, kamini, peći na drva…Jeste li se ikada zapitali što je to tako magično u pucketajućoj vatrici, da čim smo u blizini peći ili kamina, sve brige kao da nestaju… Možda je to do umirujućeg zvuka, topline ili nešto treće, ali činjenica je da gotovo da i nema osobe koja ne bi voljela u svojem domu imati tako nešto, pa barem samo za ugođaj. Priče ispričane pored peći ili kamina prepričavaju se još dugo godina, gledanje filmova prelazi u neku novu, posebniju dimenziju, a blagdansko razdoblje čini se još čarobnije…

Grijanje uz Jøtul

Zapravo, mnogima peć ili kamin na drva ne predstavlja primarni izvor toplinske energije, već svojevrsni dekorativni izričaj i stvaranje opuštajuće atmosfere. Čaša kvalitetnog crnog vina, dobro društvo ili možda kakva zanimljiva knjiga i ne treba vam zaista ništa više. 😉 No najbolje od svega je što kamin ili peć na drva ne mora isključivati jedno, da biste imali drugo – Jotul ne pristaje na kompromise! 🙂

Jotul F233 peći na drvaZbog toga vam danas predstavljamo novu peć na drva u našem asortimanu – Jøtul F230 seriju. Idealnu za zaljubljenike u moderan dizajn. Peći su zapravo bezvremenskog dizajna zbog svojih jednostavnih i čistih linija i uklopile bi se u mnoge interijere, no ipak je nekako najviše možemo zamisliti u modernim, nisko-energetskim domovima. Iz F230 serije u našoj ponudi možete pronaći 2 modela: Jøtul F 232  i Jøtul F 233 s bočnim staklima, za još ljepše uživanje u pogledu na vatru sa svih strana. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji izgaranja, omogućena je vrlo jednostavna instalacija, a ventilator pospješuje cirkulaciju zraka oko peći, za još brže zagrijavanje i postizanje optimalne temperature.

Još nije kasno da nabavite svoju Jøtul „ljubimicu“, koja osim što će grijanje učiniti zabavnijim i boljim, imat ćete zaista predivan komad „namještaja“ koji će vas služiti dugi niz godina.

Pročitajte komentare naših kupaca: www.kaminstudio.ba/zbog-cega-kupci-vole-jotul-peci-i-kamine/, a za sve informacije slobodno nam se obratite.