//DIMPLEX OPTI-MYST

DIMPLEX OPTI-MYST

Kombinacija svjetla i vodene magle može biti dovoljna da se vidi “plamen”.

Svaka Dimplex vatra s Opti-myst® tehnologijom ima spremnik za vodu ispod sloja za sjaj odakle pretvarač proizvodi vodenu maglu. Svjetiljke iza spremnika za vodu zagrijavaju zrak koji pomiče maglu prema gore. Rastuća vodena magla raspodijeljena je po sjajnom sloju te se reflektira u LED ili halogeno svjetlo. Rezultat je živahan efekt treperenja vatre, koji izgleda kao prava vatra. To znači da nije potrebno imati tamni zid na stražnjem dijelu, a trodimenzionalan učinak plamena Opti-myst (R) je vidljiv sa svih strana.

Plamenovi se također ponašaju  potpuno prirodno i kreću se uz vjetar. Kada stavite ruke u plamen magle, plamen vam obuhvaća ruku. Visina plamena može se podesiti, a sustav je potpuno siguran. Proizvedena vodena maglica također će doprinijeti dobrom balansu vlažnosti u vašoj kući, a para ne sadrži nikakve štetne čestice. Možete dodati malo topline kako biste poboljšali temperaturu: različiti modeli imaju ugrađeni grijaći element s dvije postavke.

Jednostavno se podešava, s iskricama koje kao da lete iz trupaca. To se može postići patentiranom električnom tehnologijom Opti-myst®.