//ELEKTRIČNI KAMINI

ELEKTRIČNI KAMINI

Električni kamini – moderna varijanta tradicionalnog grijanja

Električni kamini su izvrstan izvor primarnog grijanja modernih domova. Može smanjiti pritisak početkom sezone grijanja, kada još nije toliko hladno i uz pomoć termostata održavat će vaš dom ugodno toplim i energetski učinkovitim, sukladno klimatskim potrebama.

Električni kamini možda nemaju šarm tradicionalnih kamina, ali su puno zahvalniji za održavanje i jednostavniji za upotrebu. Služe se električnom energijom te mogu i ne moraju zračiti toplinu. Također, sastavni dio kamina može biti električno ložište. Ovi kamini imaju i izuzetnu estetsku vrijednost jer se mogu postaviti na zid poput slike ili biti samostojeći element u prostoru.

U usporedbi s tradicionalnim kaminima na drva, karakteriziraju ih mnogobrojne prednosti: nestaje potreba za dimnjakom, čišćenjem i održavanjem ložišta, lagano se premještaju, sadrže mogućnost efekta plamena u različitim bojama, kao i mogućnost rukovanja na daljinu. 

U ponudi imamo Xaralyn i Dimplex električne kamine.

Xaralyn je proizvođač vrhunskih električnih kamina iz Nizozemske. Xaralyn električni kamini posjeduju najrealističniju vatru na tržistu. Neki modeli koriste trodimenzionalno isparavanje vode, pružajući pri tom ne samo simulaciju vatre, već i dima.

Naše inovacije u tehnologiji grijanja i hlađenja čine nas jednim od lidera na tržištu.