//ELEKTRIČNI KONVEKTORI

ELEKTRIČNI KONVEKTORI

Električni konvektori Noirot i Mill

Električni konvektori i električno grijanje su vrlo dobar izvor primarnog grijanja modernih domova. Smanjuju pritisak početkom sezone grijanja, kada još nije toliko hladno te će uz pomoć termostata održati tvoj dom ugodno toplim i energetski učinkovitim, sukladno klimatskim potrebama.

Kvalitetni električni konvektori će ti omogućiti uštedu energije i pružiti ugodnu toplinu. Grijači elementi, koje se ne vidi izvana, važni su za stvaranje ugodne topline. Električni konvektori koje možete pronaći u našoj ponudi su izuzetno kvalitetni i koriste posebne mješavine ljevanog željeza za grijače elemente.

U posljednje vrijeme se sve više pažnje posvećuje dizajnu i izgledu konvektora. Vrhunski dizajn omogućit će i bolju funkcionalnost konvektora, a izgled omogućava da se izvrsno uklapa u gotovo svaki ambijent, podižući pritom ljepotu tvog doma.

Kada pričamo o dizajnu konvektora posebno bi istakli Mill sa predivnim prednjim staklenim stranama koji je postao najprodavaniji stakleni uređaj za grijanje u Norveškoj i transformira načine na koji ljudi gledaju i misle o ovakvoj vrsti uređaja za grijanje. Međutim, tu su i Noirot konvektori, spoj europske elegancije i francuske sofisticiranosti. Noirot konvektori su najprodavaniji radijatori na svijetu koje odlikuje vrlo elegantan i profinjen dizajn te izvrsna energetska učinkovitost.

Izaberite svoj omiljeni Mill ili Noirot električni konvektor! 🙂
Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja, kontaktirajte nas!