PEĆI NA DRVA

Peći na drva – Jøtul i Scan

Grijanje na drva tijekom vremena potvrđeno je kao ekonomično i ekološko grijanje vašeg doma. Za mnoge je to, također, grijanje koje pruža najbolji ambijent i atmosferu u prostoru, stoga su peći na drva vrlo ugodan način grijanja. U Kamin studiju nudimo male i efikasne peći za niskoenegetske domove, kao i velika kaminska ložišta sa prelijepim i velikim pogledom na vatru.

Peći na drva se jednostavno priključuju, a sa širokim izborom dizajna uklapaju se u sve vaše domove i interijere. Prema vašim potrebama, nudimo proizvode nominalnih snaga od 4 – 10 kw (prosječna uporabna snaga) koje zagrijavaju 50 -120 m2. Imajte na umu da dimnjak stvara podtlak i da njegova veličina mora odgovarati veličini izlaza na pećima.

U ponudi imamo vrhunske svjetske proizvođače peći na drva Jøtul i Scan.

Jøtul je jedan od najstarijih svjetskih proizvođača peći i kamina. Izgrađen na ponosnoj norveškoj baštini, Jøtul kombinira finu izradu i umjetnost te se suočava s hladnoćom već 160 godina, točnije, još od 1853. godine.

Scan peći i kamini na drva su mnogo više od fino izrađenih grijaćih komada namještaja. Scan je vodeći u ostvarivanju novih ideja i vrhunski je primjer u industriji grijanja. Scanovi proizvodi su odmah prepoznatljivi po njihovom jedinstvenom danskom i skandinavskom dizajnu. Svi proizvodi za grijanje na drva dolaze sa 5-godišnjom garancijom.