Najprodavaniji proizvodi u 2019.

Polako privodimo kraju još jednu uzbudljivu godinu u Kamin Studiu, a njezini najprodavaniji proizvodi daju nam uvid u vječne klasike, ali i posljednje vruće trendove na tržištu. Naši dragi kupci ukazali su nam povjerenje, a mi smo ga opravdali ponudom vrhunskih peći, kamina i električnih konvektora. Upravo u ovo doba godine Vaše grijanje pokazuje svoju punu snagu.

Toplinu doma ne čini samo vatrica, ali ona često pruža temelj za sve one ugodne razgovore, čarobnu atmosferu i trenutke za pamćenje koje stvaramo pod svojim krovom. Drago nam je što smo dijelom zaslužni za prijeko potrebna opuštanja nakon napornog radnog vremena. Uz nas svakodnevno koračate u svoj dom, znajući da Vas čeka topla oaza i zaštićena igra rasplamsane vatre.

Koji su to najprodavaniji proizvodi u 2019. godini, pročitajte u nastavku teksta:

Jotul F 602 N

Nagradni natječaj Kamin Studio

Još jednu godinu u nizu,  Jotul F 602 N zadržala je počasnu titulu alfa peći koja nas nimalo ne iznenađuje. Upravo je ova vatrena ljepotica još uvijek najprodavanija peć na drva na svijetu. Jednostavna instalacija, praktična veličina i samostojeći dizajn opravdavaju njezinu ulogu mezimice i u Bosni i Hercegovini. Uz tehnologiju čistog sagorijevanja nagrađuje nas i svojom maksimalnom učinkovitošću.

Više o njoj pročitajte na linku: www.kaminstudio.ba/katalog/peci-na-drva/jotul-peci-na-drva/jotul-f-602-n-bp-pec-na-drva 

 

Jotul F 3 TD

Najprodavaniji proizvodi u 2019. godini

 

Rame uz rame, odnosno vrata uz vrata s prethodnicom dolazi i horizontalna peć na drva Jøtul F 3 TD BP. Ova samostojeća peć sadrži veliku komoru za sagorijevanje koja može zaprimiti i velike cjepanice uz pomoć kojih zagrijava i velike prostore. Njezin dizajn i praktična veličina upotpunjeni su staklenim vratima koja pružaju neodoljiv pogled na dugometražni film plamena koji skriva u sebi.

 

Ako Vas je zaintrigirala, svakako pročitajte više o njoj na linku: https://www.kaminstudio.ba/katalog/peci-na-drva/jotul-peci-na-drva/jotul-f-3-td-bp-pec-na-drva/ 

 

Noirot konvektor 2000W

Najprodavaniji proizvodi u 2019. godini

Najprodavaniji proizvodi ove godine uključuju i električni konvektor Noirot Spot E II 2000W, koji je zbog svog minimalističkog dizajna i nevjerojatne učinkovitosti pridobio (i ugrijao) srca naših brojnih kupaca. Patentirani grijač omogućuje četiri puta brži prijenos topline uz istovremenu uštedu energije, što ga čini opravdanim izborom za velik broj domova.

 

Više o Noirot konvektoru saznajte na linku: https://www.kaminstudio.ba/katalog/noirot/noirot-spot-e-ii-2000w-konvektor/ 

 

Atraflam 16/9 800

Najprodavaniji proizvodi u 2019. godini

Atraflam veliki ugradbeni kamin je logičan odabir za sve one koji tragaju za efikasnim, snažnim i modernim grijaćim riješenjem. Pravilno ugrađen i s ložištem upotpunjenim šamotnom ciglom, ovaj kamin pruža sigurno, a istovremeno estetski čarobno rješenje uz koje će zasjati čitav dom.

Više o njemu saznajte na linku: https://www.kaminstudio.ba/katalog/atra/atraflam-169-800-kamini-na-drva/ 

 

Dimplex električni kamin SP 16

Najprodavaniji proizvodi u 2019. godini

 

Najprodavaniji proizvodi Kamin Studia u 2019. godini nikako ne mogu proći bez Dimplex električnog kamina. Upravo su njega naši kupci prepoznali kao jedno od najpraktičnijih rješenja za moderan dizajn njihovog doma. Ovo pravo grijaće čudo može visjeti na bilo kojem zidu ukoliko imate odgovarajuću dubinu. Savršen efekt plamena samo je jedan klik od Vas.

Je li Dimplex savršen odabir i za Vaš moderan dom provjerite na linku: https://www.kaminstudio.ba/katalog/elektricni-kamini/dimplex-sp-16/

 

Najprodavaniji proizvodi u 2019. postavili su trendove koje očekujemo i u narednoj godini i svakako pratite ponudu koju upotpunjujemo prema najboljim rješenjima na tržištu. Što se prodavalo prošle godine i koliko su se trendovi promijenili možete provjeriti na ovom linku

Još uvijek ne znate koji sistem grijanja bi bio najprikladniji za Vaš dom? Svakako nas posjetite u Kamin Studiu i naše stručno osoblje će se potruditi pronaći idealan odabir za Vas i Vaše specifične uvjete.