Prilikom odabira kvalitetne peći na drva, potrebno je obratiti pozornost na mnogo parametara: snagu grijanja, vrstu materijala, praktičnost, performanse, dodatne funkcije i drugo…Ukoliko uz sve to možemo ukomponirati atraktivan i moderan dizajn, onda zaista možemo reći da smo pronašli savršenu peć na drva.

Nova i poboljšana verzija Jotul F370 peć na drva, puštena je u prodaju prošle godine u Milanu, a u 2017. godini osvojila je prestižnu iF Design Award, jednu od najstarijih i najpoznatijih nagrada za dizajn u Njemačkoj. Dizajn je osvojila u kategoriji dizajna namještaja, a konkurencija je bila vrlo jaka. Više od 5,500 proizvoda iz 59 zemalja natjecalo se za ovu prestižnu nagradu.

Jotul F 370 Advance jedinstvena je peć na drva, sa dozom klasike koja se odlično uklapa u moderni interijer i traje doživotno. Ova peć pruža prekrasan vizualni doživljaj, a njezine karakteristike oboriti će vas s nogu.

Pogled na vatru kojemu se možete diviti s tri strane ljepši je no ikada, a njezine funkcije omogućavaju da staklo uvijek održavate čistim. Ovaj model Jotul F 373 redizajn je jedine peći na drva u svijetu koja je bila dobitnica prestižne Red dot design award. Velika stakla omogućavaju savršen pogled na vatru sa svih strana, a zahvaljujući dodacima, peć je moguće dodatno ukrasiti kamenim ili staklenim dodatcima.

 

A za one koji su već ponosni vlasnici Jotul proizvoda ili tek namjeravaju postati, imamo jednu novost! 🙂

Jøtul je renomirani proizvođač visokokvalitetnih kamina i peći dugoročnog trajanja, koji su u ponudi od 1853 te je  produžio garanciju na 25 godina, što je još jedan dokaz kako je kvaliteta zaista zajamčena. Produljeno jamstvo omogućeno je bez dodatne nadoplate.

Jamstvo jamči da su vanjski dijelovi od lijevanog željeza bez nedostataka u materijalu ili proizvodnji u trenutku kupnje. Jøtul AS također jamči da su čelični dijelovi bez nedostatka u materijalu ili proizvodnji u trenutku kupnje za sljedećih 5 godina od datuma isporuke.

Jamstvo vrijedi pod uvjetom da je proizvod isporučen od ovlaštenog trgovca i instaliran od ovlaštenog trgovca/servisa pridržavajući se Jøtul instalacijskih uputa.Popravljeni proizvodi i zamjenski artikli su zajamčeni u orginalnom jamstvenom roku.