Ljeto je u punom zamahu, no treba se na vrijeme pripremiti i za nadolazeću sezonu grijanja. Pitanje koje muči mnoge je koji model peći na drva odabrati, koje snage i kakvog dizajna.

Naš odabir ovog puta pao je na zanimljiv model Scan 66 peć na drva, seriju zidnih peći na drva vrlo interesantnog dizajna koji se izdvaja u načinu grijanja i kao ekstravagantan komad namještaja.

Scan 66 peć na drva pruža savršen spoj dizajna i funkcionalnosti, a toplina u kombinaciji sa savršenim ugođajem zahvaljujući okviru ovalnog oblika, pretvorit će dnevni boravak u pravu oazu uživanja.

Zamislite ranu jesen, dan je sve kraći, a noći postaju sve hladnije, zovete drage ljude u goste, a u vašem dnevnom boravku lagano tinja vatrica u Scan 66 peći na drva, zvuči savršeno zar ne?

Možda je savršeno, ali svakako ne i nedostižno. 😉

Kamini serije 66 dostupni su u novim, modernim bojama, a posebno se ističe boja “dusty green” koja će vašem dnevnom boravku pružiti jedinstven i “mekši” stil. Sa strane peći možete skladištiti nekoliko komada drva, što predstavlja izrazito funkcionalno i dizajnersko rješenje.

Ukoliko vam je ova peć na drva privukla pažnju, javite nam se i zajedničkim snagama pronaći ćemo najbolje rješenje za grijanje vašeg doma! 🙂