Scan-Danske ideje ZA grijanjE

Scan peći i kamini

Predstavljamo vam Scan peći i kamine koji su mnogo više od fino izrađenih grijaćih komada namještaja, oni su lideri u ostvarivanju novih ideja i vrhunski su primjer u industriji grijanja, odmah su prepoznatljivi po svom jedinstvenom danskom i skandinavskom dizajnu. Svi proizvodi za grijanje na drva dolaze sa 5-godišnjom garancijom.

Scan dizajnira fino projektiran grijaći namještaj koji uvijek istražuju nove ideje i koncepte koji proširuju granice onoga što je moguće po pitanju izrade kamina, stvarajući ogromne mogućnosti za osobni izričaj, prepoznatljiv i vrednuje nove ideje koje realizira u trenutku. Osim što se uvijek vodio najsitnijim pojedinostima i opcijama prilagodbe, ovi proizvodi su također odmah prepoznatljivi po svom kultnom izričaju suvremenog danskog dizajna. Njihova kreativnost, otvorenost i potraga za svježim inspiracijama gura industriju prema naprijed.

Peći na drva

Istraži SCAN peći na drva

Kamini i inserti

Istraži SCAN kamini i inserti

SAVJETI, NOVOSTI, POSEBNE PONUDE DIREKTNO U VAŠ INBOXDa, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o aktualnim ponudama, novostima i događanjima. Odjava je moguća u bilo kojem trenutku.