Xaralyn-logo

Xaralyn kamini bez dima

Xaralyn su 1994. godine počeli proizvoditi gorionike (ukrasni kamini) za koje nisu potrebni dimnjaci. To je dovelo do razvoja jednog od najsigurnijih bio etanolskih gorionika pa su njihovi električni kamini najrealističniji na tržištu. Njihovi gorionici s keramičkim uloškom za grijanje odobreni su od strane TUV-a, a sadrže kamen unutar gorionika koji apsorbira bio etanol i čini grijanje sigurnijim, stvarajući ljepši plamen.

Vođeni ambicijama i strašću  za inovacijama trudimo se postići najviše standarde kvalitete i sigurnosti. Iako su keramički gorionici Xaralyn najsigurniji dostupni proizvodi na tržištu, to nas ne zaustavlja pri daljnim nastojanjima za usavršavanjem.

Još jedan korak ka realističnosti prikaza plamena učinjen je uvođenjem 3D električnog plamena.

Naše inovativne kreacije omogućavaju nove načine grijanja Vaših domova, događanja na otvorenim prostorima, te se često koriste i u projektima s visokim estetskim zahtjevima, kao npr. ugradnja plamena u zidove, stolove, ormare, šankove i sl. Ukrasni kamini Xaralyn savršeno će se uklopiti u svaki prostor.

Električni kamini

Istraži Xaralyn električne kamine

Gorionici na bioetanol

Istraži Xaralyn gorionike na bioetanol

Xaralyn kolekcija

Istraži Xaralyn kolekciju

SAVJETI, NOVOSTI, POSEBNE PONUDE DIREKTNO U VAŠ INBOXDa, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o aktualnim ponudama, novostima i događanjima. Odjava je moguća u bilo kojem trenutku.